#34 Lief zusje

Dankjewel, lief zusje voor alles wat je hebt gedaan en doet. Love you!

Vijf jaar lang was ik alleen. Vijf jaar lang klaagde ik, want mama en papa waren met z’n tweeën en ik was alleen en dat was niet eerlijk.

En toen, na bijna 6 jaar kreeg ik er eindelijk één. Een lief klein zusje. Wij schelen 5 jaar en 11 maanden en toen Genae nog klein was, was ik eerder een moedertje voor haar dan haar grote zus. Het was net alsof ik een levende babyborn pop had. Daarom noem ik haar nog wel eens mijn eerste kind.

Ondanks het leeftijdsverschil ging ik in mijn tienerjaren met haar om alsof ze zelf ook al een tiener was. Geheimpjes delen, dolle pret. Dat vond zij helemaal geweldig natuurlijk. Nu we beide in onze twintiger jaren zijn, zijn de interesses vaak hetzelfde en zijn we eerder beste vriendinnen dan zussen.

Wanneer mensen zeggen dat snel een tweede kindje krijgen leuk is voor later, want dan worden ze beste vrienden, denk ik altijd aan mijn zusje en ik. Wij zijn evengoed beste vriendinnen. Ik denk dat Imaily ook een hele lieve grote zus zal zijn, haha. In de toekomst…

Mijn zusje is zo bijzonder, ik zou er een boek mee kunnen vullen..

Love you!

DNNT

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: