#35 Hoera, Imaily 1 jaar!

Lieve Imaily,

Wat zijn papa en mama trots op jou! Jij hebt ons laten zien dat jij op zo een jonge leeftijd al vastberaden, slim en creatief bent. Je bent lief, soms wat eigenwijs en de brutaliteit zit er ook al wel goed in. Maar wat genieten we elke dag weer van jou. Ik zei nog niet zo lang geleden tegen jou hoe gek het eigenlijk is… We kennen je pas één jaar. Dat is normaal gesproken niet zo een hele lange periode om iemand te leren kennen. Maar in één jaar tijd ben jij zo gegroeid en veranderd en heb ik een liefde voor jou gekregen wat met geen woorden te omschrijven is. Het is zoals ik vaker zeg een soort verliefdheid waar niemand je op kan voorbereiden. Iemand had het mij kunnen vertellen, maar het is pas te bevatten wanneer je het zelf voelt en meemaakt.

Ik dank God dat hij papa en mij heeft gekozen om jouw ouders te zijn. Dankjewel lief meisje dat je onze lieve meid bent.

Jij was donderdag jarig en dat hadden we al “klein” gevierd met jouw grootouders, oom en tante, maar vandaag hebben we groots uitgepakt! Jij ligt natuurlijk al een tijdje heerlijk te slapen, maar morgen heb je nóg meer cadeautjes om uit te pakken! Zoveel waren het er.

We love you!

IMAILY 1 JAAR

Het jaar is voorbij gevlogen. We roepen wel vaker hoe snel de tijd gaat, maar ik heb dat met Imaily voor het eerst echt meegemaakt. Een baby groeit en veranderd zo ontzettend snel. Ik kan niet geloven dat het pas geleden was dat ze er zo stilletjes bij lag. Dat haar bewegingen in slow-motion gingen en je nog normaal een luier kon verschonen zonder dat ze probeert op te staan of om te draaien.

Ze is op dit moment aan het slapen en ik kijk naar haar via de babyfoon. Het scherm wordt zowat gevuld, zo groot is ze al.

Ze loopt, ze rent en ze scheld je uit als ze het ergens niet mee eens is. Maar ze is vooral heel lief en gezellig.

DNNT & ARN

Iedereen die aanwezig was en met ons het eerste levensjaar van Imaily heeft gevierd,dankjewel! ❤

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: